ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА 2022 - 2023 УЧЕБНА ГОДИНА

ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА 2022 - 2023 УЧЕБНА ГОДИНА

ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА 2022 - 2023 УЧЕБНА ГОДИНА

Петнадесети септември отново се превърна в истински празник и както повелява традицията го отбелязахме с песни, стихове и много усмивки. В програмата, ръководена от Поля Петкова и Катя Павлова,  участваха ученици от първи клас, подготвителна група и шести клас.

Официалното откриване бе за децата от подготвителна група и учениците от първи и пети класове.

Тържеството започна в 9:00 часа с Химна на Република България и издигане на българското и европейско знамена. Официални гости на празника бяха: Владимир Василев– младши експерт по социална политика и Ивелин Йошев – секретар на  община Ябланица.

По случай откриването на учебната година приветствие към всички присъстващи ученици, учители и родители отправи г-жа Петя Цанова – директор на ОУ „Васил Левски“.

По традиция първи прага на училището прекрачиха децата от подготвителна група и първокласниците, които с трепет и вълнение започват своето пътешествие в света на науките. С нетърпение и приповдигнато настроение петокласниците ги последваха.

Останалите класове спазиха определения график за началото на учебната година и отбелязаха откриването й в класните стаи със своите класни ръководители.

Нека посрещнем предизвикателствата на новата учебна 2022/2023 година смели и единни! Здрава и успешна да бъде за всички ученици, учители и родители!